En bra start hos oss

Vi är mån om att du som är ny hos oss ska få en bra start.

Kersti sitter på ett cafe med en croissant och en kaffekoppGediget introduktionsprogram

Alla nya medarbetare deltar i ett gediget introduktionsprogram hos oss. Det innehåller bland annat en seminarieserie med specialister inom alla områden och fördjupningsseminarier inom protetik och ortodonti. Du får också en introduktion i Frisktandvård, tandvårdstaxan, debitering och journalsystemet Carita. Du går på seminarierna vid olika tillfällen och de är sammanlagt cirka tio dagar. 

Trygg start med handledare för dig som är ny i yrket

Vi tror på personlig utveckling genom ditt aktiva deltagande och god handledning. För dig som är ny i yrket har vi anpassade produktionskrav och anpassad administrativ tid. Du får en handledare under ditt första år hos oss, eller längre om det finns behov. Ett handledningskontrakt upprättas och ni har regelbundna handlednings- och reflektionssamtal.  

Nätverk för nyanställda

Som ny hos oss ingår du i nätverket för nya tandsköterskor, tandhygienister eller tandläkare. Nätverken träffas ungefär fyra gånger om året. Programmet kan innehålla en intressant gäst, en rolig aktivitet, och en bit mat tillsammans, eller någonting annat som gruppen bestämmer.

Tillbaka till Jobba hos oss