Karlstad, Tingvalla

Ta reda på hur det är att jobba hos oss!

Karlstads torg ligger ett stenkast från Folktandvården Tingvalla.

Om kliniken

Folktandvården Tingvalla är den allmäntandvårdsklinik i Karlstad som ligger mest centralt, belägen i samma byggnad som folktandvårdens tandtekniska lab och Specialistkliniken för tandreglering. Vi jobbar med arbetssättet 7-19, där du varvar mellan att jobba förmiddags- och eftermiddagspass.

Vi är en av de största klinikerna i Värmland och här finns mycket energi och en stark vilja att utvecklas. I alla yrkeskategorier har vi en fin mix av yngre och mer erfarna kollegor.

  • Medarbetare: 36 
  • Patienter: 6 815 vuxna,  5 570 barn och unga
klinikchef"Här strävar vi efter att lära oss så mycket det går från erfarenhet samtidigt som vi alltid tittar framåt mot nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter."
- Ann-Christin Jonsson, klinikchef


Karlstad – en mysig stad med storstadskänsla

Karlstad är en vacker och trevlig stad, här finns universitet, stora sportanläggningar och ett brett utbud av kultur. I Karlstad hittar du allt du vill ha av en storstad, i en lugn och mysig miljö.

Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Klarälven, Vänern och den omväxlande naturen ger fina möjligheter till såväl sommar- som vinteraktiviteter.

Läs mer om Karlstad här (karlstad.se)

Sidan uppdaterad