Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Ta del av Kunskapsstyrningsgruppen i Region Mellansveriges höstmöte i efterskott

Sjukvårdsregion Mellansveriges kunskapsstyrningsgrupp hade höstmöte den 20 oktober 2021. Mötet är inspelat och kan ses i efterskott.

Inbjuda till mötet var sjukvårdsregionala programområden (RPO) och sjukvårdsregionala samverkansgrupper (RSG) samt ordförande i nationella programområden (NPO) och Nationella samverkansgrupper (NSG).

Bland annat så berättade hälso- och sjukvårdsdirektör Mats Bojestig om läget i det nationella kunskapsstyrningsarbetet.

Fullständigt program och länk till det inspelade mötet finns att ta del av på Sjukvårdsregion Mellansveriges webbplats.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?