Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Webbinarium levnadsvanor 19 januari

Webbinarium levnadsvanor 19 januari

Välkommen på webbinarium med genomgång av nationellt vårdprogram för prevention och behandling vid ohälsosamma levnadsvanor 19 januari 2022.Välkommen på webbinarium med genomgång av nationellt vårdprogram för prevention och behandling vid ohälsosamma levnadsvanor 19 januari 2022.

Den 19 januari 2022 arrangerar nationella programområdet levnadsvanor och nationell arbetsgrupp levnadsvanor ett webbinarium där bland annat de viktigaste nyheterna i vårdprogrammet för prevention och behandling vid ohälsosamma levnadsvanor summeras.

Målgrupp är hälso- och sjukvårdspersonal som möter patienter, chefer, beställare av hälso- och sjukvård samt patienter.

Mer information och anmälan finns på kunskapsstyrningvard.se: Vårdprogram ohälsosamma levnadsvanor.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?