Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Fallprevention på Instagram

Fallprevention på Instagram

Under vecka 39, 21-27 september är det fokus på fallprevention på Region Värmlands Instagram. Folkhälsostrateg Marika Andersson berättar mer.

Marika Andersson, folkhälsostrateg

Hej!

Jag heter Marika Andersson och jobbar som folkhälsostrateg. Den här veckan är det jag som ansvarar för Region Värmlands Instagramkonto.

Om du följer mig under veckan kommer du att få träffa mig och min kollega Jannette Grahn Vera som också är folkhälsostrateg. Under veckan kommer vi prata om vikten av mat, träning och rörelse och framför allt om kampanjen 100 trappsteg och armtag.

Vi vill slå ett slag för vardagsmotionen och hur viktig den faktiskt är. Att ta 100 trappsteg eller armtag om dagen är ett sätt att öka vardagsmotionen på ett lustfyllt sätt. Häng med oss på Instagram för att få veta mer.

Och du – om du tar 100 trappsteg eller armtag – glöm inte att tagga #100trappsteg eller #100tag.

Mer information om 100 trappsteg och armtag finns på regionvarmland.se/100trappsteg

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?