Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Digital visning hygienstolar från HMN 10 mars 2021

Digital visning hygienstolar från HMN 10 mars 2021

Hjälpmedelsservice bjuder tillsammans med HMN/AS in till digital visning via Teams onsdag 10 mars.

Det går att välja mellan följande fyra tider: klockan 8–9, 11–12, 13–14 eller 15–16.

Visningen omfattar hygienstolarna M2 200 kg samt M2 Multi-tip. HMN vill begränsa till max 10 personer per tillfälle för att kunna få till en bra dialog med åhörarna under presentationen.

För att kunna delta på denna genomgång mejlar du Kristina Söderbäck på kristina.soderback@regionvarmland.se

Anmälan gör senast torsdag 5 mars innan klockan 12.00.

När anmälningstiden har gått ut får man ett mejl med en länk till ett Teamsmöte. Observera att man inte behöver ha Teams i sin organisation för att kunna delta.

Om det visar sig bli fullbokat den 10/3 så får vi planera för ytterligare tillfälle.

Välkomna med er anmälan!

Sidan uppdaterad