Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Information om leveransförsening Etac

Information om leveransförsening Etac

Leveransförsening gällande Cross, Prio och Transit med vårdarbroms.

Pga råmaterialbrist och kapacitetssvårigheter med anledning av rådande pandemi kommer Etac inte att kunna leverera Cross, Transit eller Prio rullstolar med vårdarbroms från mitten av juni till mitten av juli. Kompletta rullstolar med vårdarbroms kommer att prioriteras i produktionen.

Därefter kommer Cross och Transit att levereras med ett annat vårdarbromshandtag med 75 mm greppöppning till skillnad från nuvarande handtag som har greppöppning 100 mm.

Samtliga modelller av drivhjul 24", både vårdarbromsade samt standardhjul, kommer det råda brist på under perioden juni till september. Etac kommer att i möjligaste mån att erbjuda alternativt drivhjul om inte avtalade drivhjul finns tillgängligt.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?