Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Ny variant av hygienstol Swift Mobil-2 från Etac

Ny variant av hygienstol Swift Mobil-2 från Etac

Etac fortsätter att utöka Swift Mobil-2-familjen genom att introducera en ny variant som är speciellt utvecklad för väggmonterade toaletter.

Etac Swift Mobil-2 passar bra över standardtoaletter, men över vissa typer av vägghängda toaletter hamnar duschstolen för långt fram i förhållande till toalettstolens öppning beroende på att ryggen/körhandtaget tar emot väggen. Med den nya modellens upprätta rygg kommer Swift Mobil 7 centimeter närmare väggen vilket ger en perfekt passning över toalettöppningen.

Utöver en komplett Swift Mobil-2-variant finns den upprätta ryggen även som tillbehör.

Ryggen passar alla Swift Mobil-2 standardmodeller utom tilt-varianterna. Ryggen passar rent tekniskt även Swift Mobil 24" men ger där ingen funktionell fördel då 24"-hjulen tar i väggen före ryggen/körhandtaget.

Ta del av webinar

Etac bjuder även in till webinaret ”Upptäck möjligheterna med Swift Mobil-2”. Webinaret håller på i en (1) timme.

Läs mer om webinaret och anmäl dig (magnetevent.se)

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?