Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Utbildningar om suicidprevention

Utbildningar om suicidprevention

Behöver du mer kunskap om suicid och suicidprevention? Här finns tips på två utbildningar.

Motiverande samtal – att prata med någon som funderar på om livet är värt att leva

Utbildningen är till för dem som genomfört minst tre dagars grundkurs i Motiverande Samtal (MI). Föreläsare är Emma Braconier som under flera år arbetat med att ta fram och ansvara för organisationen MIND:s utbildning om MI och suicid.

Utbildningen genomförs 6 februari i Karlstad. Sista anmälningsdag är 17 januari och kostnaden är 950 kronor.

Mer information och länk till anmälan finns här

Psyk-E bas suicid

Psyk-E bas suicid är ett utbildningsprogram som ger kunskap, användbara råd och reflektion om suicidprevention i praktiken. Våren 2020 erbjuder Region Värmland programmet som en sammanhållen utbildning med fem träffar i Karlstad.

Första träffen är 18 mars. Sista anmälningsdag är 13 mars. Utbildningen är kostnadsfri.

Mer information och länk till anmälan finns här

Sidan uppdaterad