Till startsidan
Vårdgivarwebben / Nyhetsarkiv / Livsavgörande samverkan – en digital konferens 10 september

Livsavgörande samverkan – en digital konferens 10 september

Den 10 september är det den internationella suicidpreventiva dagen. I år arrangeras en nationell digital konferens den dagen. Alla intresserade är välkomna att anmäla sig.

De senaste åren har Regionala nätverket för suicidprevention i Värmland arrangerat en konferens på suicidpreventiva dagen. I år marknadsför vi i stället den nationella suicidpreventiva konferensen som genomförs digitalt just den dagen.

Programmet varvar dialog, panelsamtal, föreläsningar och filmade inslag. Inslagen belyser vikten av och möjligheter att arbeta tillsammans på olika nivåer i samhället för att minska suicid.

Fredag den 10 september klockan 9.00–12.30.

Målgrupp

Konferensen vänder sig till alla som vill veta mer om suicid och suicidprevention.

Programmet är särskilt lämpligt för alla som i sitt professionella eller ideella arbete kommer i kontakt med frågor som rör psykisk hälsa och suicidprevention. Konferensen riktar sig också till politiker och organisationer som kan främja suicidpreventiva åtgärder inom sitt ansvarsområde. Även företagsledare, arbetsgivare och andra med intresse för suicidprevention välkomnas att delta.

Konferensen är kostnadsfri för alla deltagare.

Anmälan och mer information
Mer information och länk till anmälan finns på folkhalsomyndigheten.se
Anmäl dig senast 8 september.

Arrangör

Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention (NASP), Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?