Till startsidan
Start / Samverkan, avtal och vårdval / Psykisk hälsa / Regional koordinering psykisk hälsa (RKPH) / Seminarier, föreläsningar, konferenser om psykisk hälsa

Konferens om beroendevård 25 oktober

Välkommen till en konferens med fokus på samsjuklighetsutredningens förslag kring skadligt bruk. På temat ”Från delar till helhet – en beroendevård som hänger ihop genom samverkan” sammanfattas betänkandet och du får en beskrivning av hur Värmland jobbar framåt för att möta de intentioner och behov som utredningen beskriver.

Tid och plats

Tisdag den 25 oktober kl 9.00 – 15.00, Karlstad CCC, samlingsfika från klockan 08.00. Det finns också möjlighet att delta digitalt.

För vem?

Dagen vänder sig till dig som arbetar inom kommuner och region och möter målgruppen med skadligt bruk, beroende och samsjuklighet. Även du som är intresserad av utvecklingsarbetet inom området är välkommen att delta.

Anmälan

Anmäl dig via den här länken. Anmälan till fysiskt deltagande är stängd, sista anmälningsdag för att delta digitalt är 21 oktober.

Antal fysiska platser: 180, antal digitala: 150

Program för dagen

Till konferensprogrammet

Arrangörer

Dagen arrangeras av den centrala ledningsgruppen tillsammans med den politiska styrgruppen för beroendevården i Värmland.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?