Start / Frisktandvård / Patienter berättar om frisktandvård

”Frisktandvård gör tandvård roligare”

Anna Beata Ekström, 34, skaffade frisktandvård och blev mer intresserad av sin munhälsa. Dessutom blev tandvårdsbesöken lite roligare.

Anna Beata är Karlstadsbo sedan ett par år tillbaka. Och från att tidigare ha besökt tandvården lite då och då blev det första besöket hos Folktandvården Norrstrand startskottet för en mer regelbunden tandvård:
– Det är nära till hands att koppla samman tandläkarbesök med att är dyrt, att det kan göra ont och att jag går därifrån och känner mig otillräcklig på tandborstning och tandtråd.  Det finns verkligen så många hinder för tandvårdsbesök, säger Anna Beata och fortsätter:
– När jag sedan skaffade frisktandvård var det som om alla hinder revs ner. Nu finns det ingen anledning att skjuta besök på framtiden. Betalningen är redan klar och jag är trygg med att jag får den tandvård jag behöver för att hålla tänderna friska.

Mer medveten än förut

Och bemötandet då?
– Det känns superbra! Mycket mer peppande och positivt än jag upplevt på andra håll. Det är en skön känsla, ja, rentav kul att besöka tandvården med frisktandvård.

Om ett par år är det dags för Anna Beata att förlänga sitt avtal. Och under tiden vill hon göra sitt bästa för att ta hand om tänderna:
– Det känns som jag är mer medveten än förut. Med avtal känns det mer viktigt att sköta sig. Jag vill ju inte slarva och därför få ett sämre avtalsförslag nästa gång.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Kontakta ossFölj oss i sociala medier