Till startsidan

Hitta din plats i Värmland

Värmland är ett stort landskap som har mycket att erbjuda och vi söker personal i hela länet. Vilken plats är perfekt för dig?

Arvikaområdet - för dig som gillar kultur

"Huvudstad" i västra Värmland är Arvika som är den perfekta småstaden, gemytlig och trivsam.
Traktens rika kulturliv får ständigt nytt bränsle från bland annat Ingesunds musikhögskola och Arvika hamnfest, en stor musikfestival där artister som Zara Larsson och Thåström har spelat.

Anorna av konst- och hantverkstraditioner är långa och stolta. Rackstadkolonin och Klässbols linneväveri är i högsta grad levande historia och värda många besök.

Om du behöver en paus från all kultur kan du ta dig an någon av de många kanot- och vandringslederna i området. Läs mer om Arvika här.

Klinikerna

I Arvika finns Värmlands största folktandvårdsklinik med ett tillhörande annex på sjukhuset, där sjukhustandvård bedrivs. Folktandvården Arvika har även en annexklinik i den mysiga orten Åmotfors. I västra Värmland har vi dessutom kliniker i Årjäng, Säffle (två stycken) och Grums. 

Sunne/Torsbyområdet - för dig som är äventyrslysten


Sunne och Torsby ligger intill den avlånga sjön Fryken och om du gillar sport och friluftsaktiviteter har du alltid något att göra här. Lite utanför Torsby ligger Hovfjällets skidanläggning som är landets sydligaste riktiga "fjällvärld". Torsby är dessutom platsen för Sveriges första skidtunnel med längdskidspår som man kan åka på året runt. Några mil norrut, i Branäs, kan du åka ännu mer skidor på Värmlands största skidanläggning.

Friluftsaktiviteterna tar inte slut när snön i backarna smälter. Om du känner dig äventyrslysten kan du bygga din egen timmerflotte och glida nerför Klarälven. Eller varför inte åka på älg- och bäversafari? Eller ta med barnen till lek- och vattenlandet Sunne sommarland?


Trakten är även känd för sin konst och kultur. Västanå teater sätter upp föreställningar i Berättarladan, Värmlands största lada som inhyser Sveriges minsta regionteater. Där kan du se berättelser av exempelvis Shakespeare och Selma Lagerlöf komma till liv. Läs mer om Torsby här och om Sunne här.

Klinikerna

Våra kliniker i Sunne och Torsby är medelstora och har ca 20 anställda var. Torsby har en annexklinik i Sysslebäck. Andra orter i norra Värmland där folktandvården har verksamhet på är Hagfors, Munkfors och Ekshärad.

Kristinehamnsområdet - för dig som är skärgården kär


hhhhp

Kristinehamnkliniken är den folktandvård med den bästa utsikten, du skulle väl inte tröttna på att blicka ut över vackra Vänern varje dag från din arbetsplats?

Karlstadsområdet - för dig som gillar en liten storstad

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?