Start / Molkom / 2019 / 12 / Arkiv / [2019-12-05] Stöd Musikhjälpen med oss

Stöd Musikhjälpen med oss

Dagen innan lucia, den 12 december arrangerar vi på Molkoms folkhögskola en lussevaka med start klockan 18.00, i Karlstad. Vi ser fram emot en mysig stund tillsammans där vi följer sändningen av Musikhjälpen live samtidigt som vi säljer fika, juldekorationer, loppisföremål samt lotter med chans att vinna fina priser. Alla pengar går givetvis direkt in till Musikhjälpen i P3. Varmt välkommen!

Datum: 12 december

Tid: 18.00
Plats: Molkoms folkhögskola, Karlstad. Lagergrens gata 1


Umgås och gör skillnad

Molkoms folkhögskola samlar återigen in pengar till förmån för Musikhjälpen i P3. Årets tema är "Sex är inte ett vapen" och ditt bidrag kan göra stor skillnad för utsatta människor. Kvällen den 12 december öppnar vi upp vår skola i Karlstad och följer Musikhjälpen tillsammans. Kom förbi och mys med oss samtidigt som du bidrar till årets viktiga tema.

Förra året deltog Molkoms Folkhögskola i insamlingen till musikhjälpen i P3. Då hade musikhjälpen temat "alla har rätt att funka olika" och vi på folkhögskolan tyckte att det var ett jätteviktigt ämne. 2018 samlade vi på Molkoms folkhögskola tillsammans in 15 000 kr! Pengar som kunde bidra till ökad kunskap och göra nytta runt om på jorden.

I år känner vi starkt för temat "Sex är inte ett vapen" och därför har vi beslutat oss för att återigen starta en insamling.

Bidra till vår insamling

Vår insamling är redan uppe och du hittar den på musikhjälpens hemsida eller via denna länk: https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/molkoms-folkhogskola.

Tillsammans hoppas vi att vi kan samla in lika mycket pengar i år igen.

Här kan du läsa mer om årets tema Sex är inte ett vapen

Kategori
6

Rubrik

Ingress

Innehåll

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?