Folkhögskolor i Värmland / Nyhetsarkiv / Välkommen på föreställningen Fria Viljan

Välkommen på föreställningen Fria Viljan

Kursdeltagarna på skådespeleri - film och teater årskurs två hälsar dig välkommen till föreställningen Fria Viljan av Daniela Kullman i regi av Jacob Hultkrantz Hansson.

Fria Viljan är en tragikomisk pjäs som utspelar sig under en familjemiddag. Den äldsta sonen har med sig sin flickvän för att introducera henne för sin pappa och lillebror. Kvällen blir inte som förväntat när husets frispråkiga möbler lägger sig i och under middagen väcks snart frågor och konflikter avslöjas. Vad göms egentligen under den till synes perfekta ytan och varför nämner ingen pojkarnas mamma?


Föreställningen regisseras av Jakob Hultcrantz Hansson. Jakob är skådespelare och regissör och jobbar i vanliga fall på Västanå Teater. Förutom att skådespela och regissera har han även jobbat som bland annat dramatiker och pedagog.


Medverkande: Ante Juneholm, Isabel Johansson Thorell, Linn Mattisson, Lydia Rudander Hoff, Mats Amnell, Sandra Granstrand, Viktor Andersson och Ylva Iacobaeus
Manus: Daniela Kullman
Scenmästare och teknik: Rune Sørgård
Musik: Edora

Föreställningar

Föreställningarna spelas i Molkoms folkhögskolas blackbox. Föreställningen är gratis och är ungefär 2,5 timmar lång inklusive paus.

  • fredag 29 april 19.00
  • lördag 30 april 19.00
  • lördag 7 maj 19.00

Biljetter

Fri entré, men föranmälan krävs. Mejla oss datum på molkomteater@gmail.com

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?