Säffle

Välkommen till vår nya klinik!
Folktandvården Hermes och Stortorget har slagits samman och öppnat en ny, gemensam klinik under namnet Folktandvården Säffle. Vi håller till på Säffle vårdcentral (gamla sjukhuset).

Vi tar emot både barn- och vuxenpatienter och erbjuder Frisktandvård, tandvård till fast pris, och tandvård som du betalar per besök. Om du behöver tolk - kontakta oss i förväg så ordnar vi det.

Klinikchef: Susanne Andersson

Öppettider

Måndag–Fredag: 7.30–17.00
Lunch 12.00–13.00

Kontakt

Telefon: 010-838 14 00
E-post: folktandvarden.saffle@regionvarmland.se 

OBS! På grund av lagstiftning gällande GDPR får personuppgifter inte skickas via e-post. För att om- eller avboka ditt besök, vänligen kontakta oss via telefon eller e-tjänst på 1177.se.

Folktandvården Säffle
Hus 1, plan 6
Sundsgatan 1
661 81 Säffle

Ändra tid eller lämna återbud

Om du inte kan komma på en bokad tid, logga in på www.1177.se och lämna återbud. Här kan du också söka och boka en ny tid. Du behöver ett BankID, Mobilt BankID eller lösenord. Är du ombud för ett barn kan du lämna återbud med din egen inloggning fram tills barnet har fyllt 13 år. 

Ändra tid och lämna återbud hos Säffle via e-tjänst på 1177

Länken ovan tar dig direkt till klinikens sida på 1177. För att kunna se dina bokade tider måste du ha lagt till din klinik på 1177, under "Mottagningar". 

Återbud samma dag

Återbud samma dag lämnas på telefon mellan klockan 7.30 – 9.30. Senare återbud debiteras med 150 kronor. Om du uteblir utan att meddela oss debiterar vi 350 kronor för vuxna från 18 år och 100 kronor om du är barn. 

Vi erbjuder

  • Frisktandvård – tandvård till fast pris
  • Tandvård som du betalar per besök
  • Tillgänglighet – Vår hiss är 80 cm bred och 140 cm djup. Vi har ett tillgänglighetsanpassat mottagningsrum med extra breda dörrar i markplan. 
  • Tolk – kontakta oss i förväg om du behöver tolk
  • SMS-påminnelser – säg till vid nästa besök så aktiverar vi det


Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Kontakta ossFölj oss i sociala medier