Till startsidan

Säffle

Välkommen till vår nya klinik!
Folktandvården Hermes och Stortorget har slagits samman och öppnat en ny, gemensam klinik under namnet Folktandvården Säffle. Vi håller till på Säffle vårdcentral (gamla sjukhuset).

Vi tar emot både barn- och vuxenpatienter och erbjuder Frisktandvård, tandvård till fast pris, och tandvård som du betalar per besök. Om du behöver tolk - kontakta oss i förväg så ordnar vi det.

Klinikchef: Susanne Andersson

Öppettider

Måndag–Fredag: 7.30–17.00
Lunch 12.00–13.00

Kontakt

Logga in på www.1177.se för att kontakta kliniken.

Folktandvården Säffle
Hus 1, plan 6
Sundsgatan 1
661 81 Säffle

Telefon: 010-838 14 00
E-post: folktandvarden.saffle@regionvarmland.se 

OBS! Vänligen observera att mejlen endast får användas för frågor som inte avser någon form av personuppgifter. Du som är patient hänvisas därför till våra e-tjänster på 1177.se. Detta på grund av dataskyddslagstiftningen som gör att vi inte kan behandla personuppgifter via mejl.

Är du leverantör, annan vårdgivare eller bara har en allmän fråga är du välkommen att kontakta oss via mejl.

Ändra tid eller lämna återbud

Från och med den 1 april 2023 ska av- och ombokning göras senast 24 timmar innan ditt besök för att ingen debitering för sent återbud/uteblivande ska ske. Läs mer om våra avgifter här.

Du ändrar eller bokar av din tid enklast genom att logga in på 1177.se. Du hittar tiden under ”Bokade tider”. Observera att vissa besök inte kan av- och ombokas via 1177.se, kontakta då din klinik.

För att logga in behöver du ett BankID eller e-legitimation. Är du ombud för ett barn kan du logga in med din egen inloggning fram tills dess att barnet har fyllt 13 år.

Vi erbjuder

  • Frisktandvård – tandvård till fast pris
  • Tandvård som du betalar per besök
  • Tillgänglighet – Vår hiss är 80 cm bred och 140 cm djup. Vi har ett tillgänglighetsanpassat mottagningsrum med extra breda dörrar i markplan. 
  • Tolk – kontakta oss i förväg om du behöver tolk
  • SMS-påminnelser – säg till vid nästa besök så aktiverar vi detSidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?