Restaurangen på Molkoms folkhögskola
På Molkoms folkhögskola finns en restaurang som, förutom att se till så att alla våra studerande och personal får mat, även är öppen för allmänheten. Här hittar du aktuell matsedel och öppettider.

Öppettider
Restaurangen har öppet måndag till fredag. Vi serverar lunch och middag.
- Lunch mellan klockan 11.30–13.00.
- Middag mellan klockan 16.30–18.00.
Matsedel
Vecka 24 (9-13 juni)
Måndag
- Dagens vegetariska: Spenatlasagne
- Dagens lunch: Krämig köttfärsröra med basmatiris
- Kvällens vegetariska: Koreansk färs med go-chu-jangmajo
- Kvällens middag: Stuvade makaroner & falukorv
Tisdag
- Dagens vegetariska: Mangogryta med tofu, serveras med ris
- Dagens lunch: Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis
- Kvällens vegetariska: Bönenchilada
- Kvällens middag: Pasta med kyckling, basilika, vitlök & soltorkade tomater
Onsdag
Stängt för externa gäster på grund av skolavslutning.
Torsdag
- Dagens vegetariska: Vårrullar med sötsur sås samt ris
- Dagens lunch: Stekt fisk med äppelremoulade samt kokt potatis
- Kvällens vegetariska: Vegobullar med gräddsås samt kokt potatis
- Kvällens middag: Köttbullar med gräddsås samt kokt potatis
Fredag
Stängt för externa gäster på grund av personaldag.
Vecka 25 (16-19 juni)
Måndag
- Dagens vegetariska: Risotto Milanese
- Dagens lunch: Kokt ryggfilé av sej med ägg & persiljesås samt kokt potatis
- Kvällens vegetariska: Broccolipaj
- Kvällens middag: Ost & skinkpaj
Tisdag
- Dagens vegetariska: Vegofärsbiffar med stekt potatis samt bearanise
- Dagens lunch: Kycklingfärsbiffar med stekt potatis samt bearanise
- Kvällens vegetariska: Linsgryta Dahl med ris
- Kvällens middag: Pasta med ost & baconsås
Onsdag
Stängt för externa gäster på grund av personaldag
Torsdag
Stängt för externa gäster på grund av personaldag
Fredag
Stängt
Svenska och lokala råvaror
I största möjliga mån serverar vi:
- Kött och fågel från svenska gårdar.
- Fisk och skaldjur som är msc-certiferade.
- Rainforest Alliance-certifierat kaffe från Löfbergs.
- Ekologiska och rättvisemärkta bananer.
- Ägg, champinjoner, mjölk, grädde, sylt och bär från lokala producenter.
- Pannkakor till viss del gjorda av bovetemjöl från Molkom.
Kontaktinformation
Telefon: 010-833 16 70
E-post: molkom@regionvarmland.se
Hjälpte sidan dig?