Problem med Cosmic Link – omedelbar övergång till reservrutiner

Ett flertal kommuner rapporterar att de har problem med Cosmic Link. Det gör att hälso- och sjukvården inom både regionen och kommuner måste gå över på reservrutiner för Cosmic Link.

Till startsidan
Start / Vård och behandling / Hjälpmedel, habilitering och rehabilitering / Hjälpmedelsservice / Riktlinjer för förskrivning av hjälpmedel vuxna

Riktlinjer för förskrivning av hjälpmedel vuxna

Hjälpmedelsnämnden i Värmland beslutar inom sitt ansvarsområde för riktlinjer för förskrivning och vilka produktgrupper inom hjälpmedelsområdet som ska tillhandahållas.

Personliga hjälpmedel till patienter i Värmland förskrivs enligt riktlinjernas målgrupp, kriterier och mål med hjälpmedlet hos alla hjälpmedelsverksamheter i Värmland inom hjälpmedelnämndens ansvarsområde.

Riktlinjernas "Råd i förskrivningsprocessen" är ett levande dokument som som hela tiden uppdateras av sortimentsgrupp.

Kognitiva hjälpmedel är samlade här då de finns inom flera ISO-koder

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?