Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

 

Arbetsterapeut, arbetsterapimottagningen

Arvika
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Arbetsterapimottagningen tillhör slutenvård Arvika. Vår mottagning är placerad på Arvika Sjukhus. På arbetsterapimottagningen arbetar arbetsterapeuter och rehabassistenter tillsammans för att skapa bästa vårdkvalitet. Vi arbetar i nära team med fysioterapeut, kurator och övrig personal. Vår verksamhet innefattar slutenvård, dagrehab och öppenvård.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en arbetsterapeut till arbetsterapimottagningen Arvika sjukhus.

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du för att våra patienter ska uppnå bästa möjliga funktions- och aktivitetsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Du möter vårdsökande med varierande behov av undersökning, råd och behandling. Hos oss är det viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett gott bemötande.

Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen bedömning och behandling. Inom slutenvård sker arbete på ortopedavdelning, medicinavdelningar och strokeenhet. På dagrehab rehabiliteras främst strokedrabbade men även andra med behov av teamrehabilitering. Öppenvårdsarbetet omfattar primärvård och specialiserad öppenvård med bland annat aktivitets- och funktionsbedömningar, handrehabilitering, neurologisk och kognitiv rehabilitering. Behandling sker både individuellt och i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för arbete hos oss.

  • Erfarenheter relaterat till våra arbetsuppgifter är meriterande.
  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kontakt
Karin Danielsson
, Enhetschef
Telefon: 0570712330
Ann Persson
, Fackligt ombud, Sveriges arbetsterapeuter
Telefon: 0570712330
Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
18 oktober 2019
Publicerad:
04 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192248
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister 

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster