Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

 

Psykologer, psykiatriska öppenvården

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Psykiatriska öppenvård Karlstad är centralt belägen och ingår i område öppenvård och har ett upptagningsområde på cirka 100 000 invånare över 18 år. Psykiatrisk öppenvård Karlstad består av två allmänpsykiatriska mottagningar, en mottagning för personer med psykossjukdomar samt en administrativ enhet.
Psykiatriska öppenvården i Region Värmland står inför en inspirerande organisationsförändring, som kommer underlätta samverkan med andra psykiatriska öppenvårdsenheter. Samtidigt är målet att vidareutveckla vårt samarbete med allmänmedicin och psykiatriska slutenvården.

Psykiatriska öppenvården ligger nära stadskärnan på Bryggaregatan 1.
Inom verksamheten arbetar förutom psykologer, specialistläkare, utbildningsläkare, kuratorer, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, psykoterapeuter, vård- och stödsamordnare, rehabiliteringskoordinator och vårdadministratörer. Verksamheten är idag välbemannad men behöver tillskott av psykologer för att patientarbetet ska kunna bedrivas effektivt och med hög kvalitet.
Samarbete över teamgränserna sker ofta, till exempel i DBT team och NP-utredningsteam eller olika gruppbehandlingar. Det bedrivs även gruppbehandlingar av olika slag i samarbete mellan olika yrkeskategorier. En viktig del av arbetet är samarbete med vårdcentraler, kommuner och övriga vårdgivare och i detta samarbete ingår bland annat att delta och kalla till SIP. Det finns stora möjligheter till utveckling inom ditt yrke på denna arbetsplats.

Vi är dessutom en hälsofrämjande arbetsplats!
Vi söker nu två psykologer som vill ta en aktiv del i vårt arbete inom öppenvården!

Arbetsbeskrivning

Behandling, utredning och fördjupad diagnostisk bedömning. Om du har behörighet ingår i arbetet att handleda psykologkandidater, psykologassistenter och PTP psykologer.

Vi söker dig som vill arbeta allmänpsykiatriskt med KBT, gärna med intresse för tvångssyndrom. Kompetens inom och/eller intresse av psykosvård kan är också meriterande. Vi söker också gärna dig som önskar arbeta del av arbetstid med vissa patientgrupper eller inriktningar exempelvis neuropsykiatrisk vård, beroendevård, affektiv vård eller med specifika behandlingsmetoder.
Stora möjligheter till fortbildning finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har psykoterapiutbildning och/eller specialistutbildning plus några års erfarenhet av kliniskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga liksom förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha stort patientfokus med en lösningsfokuserad inställning till arbetet.

Kontakt
Eva Sundin
, Enhetschef
Telefon: 054614636
Helena Norlin
, Enhetschef
Telefon: 054619751

Facklig företrädare nås via växeln 054615000

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
22 november 2019
Publicerad:
11 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192281
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
2
Övrigt

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster