Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Hygiensjuksköterska, Smittskydd Värmland

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Smittskydd Värmland ingår både smittskydd och vårdhygien. Inom verksamheten arbetar idag tre läkare, fyra sjuksköterskor och två administratörer. Arbetsplatsen kännetecknas i hög grad av samverkan både internt och externt.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär att vara expert och rådgivare till medarbetare och chefer inom kommunal och regional vård rörande frågor som hygienrutiner, vårdrelaterade infektioner och smittspridning. Det ingår också att hålla utbildningar, upprätta och utveckla vårdhygieniska rutiner. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att medverka med hygienaspekter i lokalplaneringsärenden och inköpsärenden.

I arbetet på Smittskydd Värmland ingår också moment inom smittskyddsområdet.

Din nya arbetsplats är mångfacetterad och omväxlande och består dels av händelsestyrt arbete som exempelvis utbrottshantering men också ett långsiktigt, preventivt hygienarbete. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet från infektionssjukvård alternativt operation eller intensivvård är meriterande. Även annan lämplig utbildning kan vara meriterande.

Det är viktigt att du har förmågan till självständigt arbete, har en egen drivkraft och har lätt för att samarbeta. En god kommunikativ förmåga, i både tal och skrift, är viktigt.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Kontakt
Tomas Vilhelmsson
, Avdelningschef/hygiensjuksköterska
Telefon: 054191312
Ingemar Hallén
, Verksamhetschef/smittskyddsläkare
Telefon: 054191306
Maria Jonsson
, Hygiensjuksköterska
Telefon: 054191318
Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde 1 februari 2020 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
15 november 2019
Publicerad:
08 november 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192390
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Ja
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster