Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Tandhygienist, folktandvården Forshaga

Forshaga
Folktandvården

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Forshaga med 11 500 invånare ligger ca 2 mil norr om Karlstad. Goda bussförbindelser finns och det är bara 15 minuters bilresa till flyget. Näringslivet består av mycket småföretagsamhet, ca 400 företag finns. Forshaga är berömt för sitt fiske, speciellt laxfisket i Klarälven. Klarälvsbanan, en 9 mil lång asfalterad före detta järnväg passerar genom samhället, där kan man cykla, gå och åka inlines på en bilfri och naturskön led som går mellan Karlstad och Hagfors. Det finns ett rikt föreningsliv, 18-håls golfbana, vandringsleder, bra möjligheter till bad och skidåkning. Forshaga kommun har en ganska ung befolkning och en levande bygd i både tätort och på landsbygd vilket ger en god boendemiljö med närhet till naturen och det lilla samhällets många fördelar.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar, på en fräsch klinik med glada medarbetare.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta behandling av både barn och vuxna med patienten i centrum.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är ett glatt gäng med 2 tandläkare, 4 tandhygienister och 7 tandsköterskor.

Kvalifikationer

Tandhygienistexamen.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och gillar att jobba självständigt. För oss är det viktigt att du är öppen och ansvarstagande samt har god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser också att du ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

 

 

Kontakt
Marie Kjell
, Klinikchef
Telefon: 054619575
Carina Näslund Björkman
, Klinikadministratör
Telefon: 054619575

Facklig företrädare

Alisa Mehmedovic, SRAT, tfn 0570-71 27 70

Fredrik Hauge, Vision, tfn 054-61 50 00

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
08 december 2019
Publicerad:
02 december 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192503
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster