Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Distriktsläkare, vårdcentralen Forshaga

Forshaga
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre - välkommen till Vårdcentralen Forshaga i Region Värmland! Tillsammans med de andra vårdcentralerna i Värmland är vi ett spännande utvecklingsskede där vi utvecklar olika arbetssätt för att möta medborgarnas behov på ett jämlikt och effektivt sätt. Ett exempel är utvecklingsarbetet BEON Bästa Effektiva Omhändertagande Nivå. De största drivkrafterna är förbättrad medicinsk kvalitet och bättre arbetsmiljö. Tack vare att alla medarbetare bidrar med sin kompetens och viljan att göra ett gott arbete upplevs vårdcentralen som en trevlig arbetsplats.

På bekvämt pendelavstånd med mycket goda kommunikationer ca 2 mil från Karlstads centrum ligger Forshaga vårdcentral. Cirka 11 000 medborgare är listade hos oss. Vårdcentralen är nybyggd och lokalerna moderna och fräscha. Runt omkring finns en storslagen natur som möjliggör många fritidsaktiviteter och rekreation!

Arbetsbeskrivning

Vi är ett välfungerande team bestående av distriktsläkare, ST-läkare och AT-läkare som arbetar tillsammans med övriga yrkesgrupper. Vi har studenter till flera olika yrken så här sammanförs utbildning till studenter och personal med patientnära forskning och utveckling för att möta framtidens personcentrerade vård. Här sammanförs utbildning till studenter och personal med patientnära forskning och utveckling för att möta framtidens personcentrerade vård. Vi arbetar aktivt för att hitta flexibla lösningar, utveckla vår verksamhet med hög kvalitet och god tillgänglighet. Vi söker dig som vill vara med i denna spännande utveckling tillsammans med våra specialistläkare Kenth, Bengt, Pär och Daniel samt alla andra. Vi arbetar gemensamt mot en god patientsäkerhet där alla bidrar till en bra verksamhet. Framtiden finns på vårdcentralen i Forshaga - där vi arbetar tillsammans och ställer upp för varandra i en god arbetsmiljö!

De verksamheter som finns är distriktsläkare- och distriktssköterskemottagning, fotvård samt familjecentral med BVC, BMM och ungdomsmottagning samt SÄBO-uppdrag. Dessutom arbetar vår KBT-terapeut och kurator med mottagning både på individnivå och i grupp utan remissförfarande vilket ger en snabb hantering med god tillgänglighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdig specialist inom allmänmedicin. Du har möjlighet att bibehålla eller utveckla intresseområde kopplat till uppdraget. Vi erbjuder anpassade lösningar på arbetstider och bra arbetsmiljö på en välfungerande vårdcentral. I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

Kontakt
Cecilia Hane
, Enhetschef
Telefon: 054618929

Facklig företrädare nås via växel 054-61 50 00

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid Tillsvidareanställning eller visstidsanställning, 100 procent eller enligt överenskommelse
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
30 april 2020
Publicerad:
21 januari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200114
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
2
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster