Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, medicinkliniken, avdelning 9

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Vårdavdelning 9 bedriver en akutgeriatrisk vårdavdelning för äldre multisjuka med 24 vårdplatser. Avdelningen är en del av medicinkliniken, Centralsjukhuset i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Vi är ett glatt gäng som gärna vill ha en ny medarbetare till oss. Arbetsuppgifterna är sjuksköterskesysslor där vi arbetar i team men vi försöker ha helhetsperspektiv och hjälper varandra över teamen. Vi bedriver patientnära vård och har en nära kontakt med kommun då många av våra patienter har hemsjukvård. Vår arbetsplats är utvecklande med varierande arbetsuppgifter. Avdelningen är en klinisk utvecklingsavdelning (KUA) där vi handleder studenter har ett nära samarbete med universitetet. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig i ditt team där vi har ett nära samarbete med andra professioner så som till exempel läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska som vill ha ett varierande arbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten i fokus och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.

Kontakt
Nicki Skovlund
, Avdelningschef

Avdelningschef Nicki Skovlund, tfn 054-61 63 81

Fackliga företrädare Kommunal Camila Guerra Ogaz eller Arunnee Sangaroon Risfalk, tfn 054-61 15 80

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
30 april 2020
Publicerad:
16 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200432
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Intervjuer sker fortlöpande.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster