Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Fotvårdsterapeut, vårdcentralerna Sunne/Munkfors

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Sunne/Munkfors är två vårdcentraler med 3 mil mellan varandra. Sunne vårdcentral servar 12 700 listade patienter och Munkfors vårdcentral som är mindre servar 4 200 listade patienter. På de båda vårdcentralerna arbetar cirka 50 personal t ex läkare, distriktssköterskor, psykosocial resurs, vårdadministratörer, fotterapeut och dietist.

Beskrivning:
Vi söker nu en fotvårdsterapeut för att arbeta med medicinsk fotvård till diabetiker.

Du kommer att ingå i ett team kring patienten tillsammans med läkare och diabetessköterska. Du ansvarar för information och utbildning inom ditt kompetensområde. Arbetet är självständigt och du utför regelbunden fotstatus, riskindelar enligt riktlinjer, ger egenvård, omvårdnadsbehandling och fotsjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med adekvat medicinsk fotvårdsutbildning samt undersköterskeutbildning. Diabetesutbildning och datavana är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Besk. omfattning:

80 %

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-05-26
Referensnummer:
Dnr RS/191366
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Pedersen, enhetschef
070-601 59 76
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-05-15
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster