Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Dietist, öppenvården, östra Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Uppdraget inkluderar vårdcentralerna inom hälsoval Värmland, östra Värmland. Du servar fem vårdcentraler i östra Värmland vilket innefattar ca 44 000 listade. Din huvudsakliga placering är på vårdcentralen Kristinehamn Från ditt kontor går du på 15 minuter till stadens tåg- och busstation där du enkelt kan ta dig med buss och tåg direkt till Göteborg, Stockholm och Oslo. Karlstad ligger 30 minuter bort med bil. Det finns till viss del möjlighet att anpassa sin arbetstid för att passa med eventuell pendling och du har också möjlighet att utnyttja regionens friskvårdsbidrag under ditt vikariat.

Beskrivning:
Du kommer att arbeta självständigt med individuellt anpassad nutritionsbehandling och uppföljning av vuxna patienter inom det allmänmedicinska kompetensområdet. Nutritionsbehandlingen sker i första hand genom mottagningsbesök men ibland även via telefonkontakt. Diagnoser i fokus är malnutrition, diabetes mellitus typ 2, hjärt-och kärlsjukdom, obesitas och IBS hos vuxna, men även andra diagnoser förekommer. Nutritionsbehandling förekommer både individuellt och i grupp. Du arbetar patientcentrerat i samarbete med övrig personal i patientens närhet, i vissa fall även anhöriga. Vid behov omfattar också arbetet konsultation och utbildning av kollegor. Då du dagligen träffar övriga yrkesgrupper på vårdcentralen finns goda förutsättningar för samarbete och kunskapsutbyte. Möjligheten till kontakt med kollegor på övriga vårdcentraler är också god då samtliga vårdcentraler samt slutenvården delar samma journalsystem.

Det finns möjligheter att delta i bl.a. referensgrupper, fortbildningsdagar och kurser som arrangeras i Friskvården i Värmlands regi. Du träffar övriga dietister inom regionen på nätverksträffar cirka två gånger per termin. Övrig tid är dietistkollegorna bara ett mail eller ett telefonsamtal bort! Vi har ett gott samarbete och det finns många hjälpsamma kollegor att konsultera vid behov.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad dietist och som har goda kunskaper i nutrition. Du är van att arbeta självständigt, är strukturerad och driven. Du har god förmåga att organisera ditt arbete och prioritera vad som behöver göras. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har god förmåga att samarbeta med andra yrkesgrupper. Du bör ha körkort då det förekommer resor i tjänsten.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 1 augusti 2019.
Besk. tidsbegränsning:

Vikariatet gäller från och med 1 augusti 2019 till 31 juli 2020.

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-06-05
Referensnummer:
Dnr RS/191373
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Gerda Geiborg Larsson, enhetschef
0550-864 45
Bonnie Berge, legitimerad dietist
0550-860 47
Facklig företrädare:
Linda Arvidsson, SACO
054-61 50 00 vx
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-05-15
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster