Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Distriktssköterska/sjuksköterska vårdcentralen Filipstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

På vårdcentralen Filipstad arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans för att kunna erbjuda en bred och god vård. Genom arbetsväxling har vi fått sjuksköterskearbetet till ett mer utvecklande uppdrag.

Är bra arbetstider med individuell schemaplanering och omväxlande arbetsuppgifter viktigt för dig? Då har vi jobbet som du söker.

Då två av våra duktiga sjuksköterskor valt att flytta söderut behöver vi rekrytera sjuksköterskor till vår arbetsgrupp.

Beskrivning:
Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete, telefonrådgivning och läkemedelshantering. Du kommer dessutom att vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet med arbetsväxling.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad distriktsköterska, alternativt sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet från arbete på vårdcentral, kommer vi att planera för en introduktion med gott stöd. Vi arbetar med mentorskap. Du får gärna ha intresse för diabetessjukvård. Du har ett genuint intresse för människor och har alltid patienten i fokus. Du är positiv och flexibel och har god förmåga att skapa kontakter. Du ska kunna jobba självständigt men också i team.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-06-27
Referensnummer:
Dnr RS/191433
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Marina Johansson, biträdande enhetschef
0590-188 34, 072-545 71 48
Kerstin Karlsten, enhetschef
0590-188 35
Facklig företrädare:
Vårdförbundet, nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-05-23
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster