Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykolog, vårdcentralerna Sunne/Munkfors

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Sunne/Munkfors är två vårdcentraler med 3 mil mellan varandra. Sunne vårdcentral servar 12 700 listade patienter och Munkfors vårdcentral som är mindre servar 4 200 listade patienter. På de båda vårdcentralerna arbetar cirka 50 personal t ex läkare, distriktssköterskor, psykosocial resurs, vårdadministratörer, fotterapeut och dietist.

Beskrivning:
Område öppenvård, allmänmedicin söker legitimerad psykolog till vårdcentralen Sunne/Munkfors. Du vill vara med och utveckla framtidens primärvård, vi skall hitta nya och effektiva arbetssätt som har patientens behov i focus. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö, handledning, intern och extern utbildning. Du kommer att arbeta med bedömning och korttidsbehandling av patienter med lätt eller medelsvår psykisk ohälsa. Du är en av flera i ett team som arbetar med patientens individuella behov. Samverkan både internt och externt är viktigt för att nå framgång i behandlingen till exempel livsstilsförändringar. En del i uppdraget är att erbjuda till exempel sömnkurser i grupp.

Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete, i ett gott arbetsklimat, tillsammans med en arbetsplats som är i ständig utveckling.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi värdesätter förmåga till självständigt, strukturerat arbete och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter dessutom mycket god samarbetsförmåga. Önskvärt är att du har en god kommunikativ förmåga och ett flexibelt arbetssätt. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift samt goda datorkunskaper.

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet från liknande verksamhet och vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-05-26
Referensnummer:
Dnr RS/191364
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Pedersen, tf enhetschef
0565-475 35, 070-601 59 76
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-05-15
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster