Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

HR-administratör, HR-avdelningen, Region Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Är du en person som trivs i en administrerande roll där du får vara stöd till Regionens verksamheter i HR-arbetet? HR-avdelningen utvecklar nu det HR-administrativa stödet till chefer. Det kommer bland annat att bestå av utökat stöd till chefer vid rekrytering, anställning och introduktion. Du kommer att ingå i ett administrativt team som har nära samarbete med övriga HR-medarbetare.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativa uppgifter gärna in HR och goda kunskaper i MS Office. Du har utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Den personliga lämpligheten värderas högt och vi söker dig som är service- och resultatinriktad, noggrann, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-02-22
Referensnummer:
Dnr RS/190384
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Agneta Qvist, enhetschef
054-61 42 84, 070-560 86 37
Facklig företrädare:
Vision, via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster