Start / Kultur / Nyhetsbrev och nyheter

Nyhetsbrev och nyheter

Här kan du läsa mer om de nyhetsbrev och nyheter inom kultur- och arkivområdet som regelbundet ges ut av Region Värmland.

Kulturutveckling – Nyhetsbrev från kulturavdelningen 

Kulturutveckling är ett nyhetsbrev från Region Värmlands kulturavdelning. Nyhetsbrevet vänder sig framförallt till dig som är intresserad av de områden som vi arbetar med: bild och form, dans, film, hemslöjd, regional biblioteksverksamhet, läsfrämjande och litteratur, ung kultur, medieförmedling och strategiområden som barn- och ungdomskultur och kultur och hälsa. 

Kulturutveckling produceras av Region Värmlands kulturavdelning och skickas ut cirka 6 gånger per år. Kulturavdelningen har även ett nyhetsflöde på webben som uppdateras kontinuerligt. 

Prenumerera på kulturavdelningens nyhetsbrev

Prenumerera på kulturavdelningens nyheter

Nyhetsbrevet Spaningar

Spaningar är Region Värmlands nyhetsbrev om regional och nationell kulturpolitik, debatt, kulturforskning och bidragsgivning. Spaningar vänder sig framförallt till dig som arbetar med kulturfrågor i kommuner, föreningslivet och utbildningssektorn. 

Spaningar produceras av Region Värmlands kulturavdelning och skickas ut cirka 20 gånger per år.

Prenumerera på Spaningar

Nyhetsbrevet från Värmlandsarkiv

Värmlandsarkivs nyhetsbrev innehåller allt från spännande berättelser och bilder direkt ur arkiven till senaste nytt om förändringar och projekt inom arkiv/kulturhistoria.

Prenumerera på nyhetsbrevet från Värmlandsarkiv

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Till toppen