Till startsidan

Utbildning schyst rekrytering

Hur gör du en schyst och diskrimineringsfri rekrytering? Vad behöver du ta hänsyn till och vilka delar behöver ingå? Detta och mycket mer kommer vi prata om på våra utbildningar om schyst rekrytering.

Att attrahera rätt kompetens och få den att stanna kvar kan vara utmanande och tidskrävande. Det är därför extra viktigt att göra dig konkurrenskraftig och att inte missa värdefull kompetens. Ett sätt att spetsa rekryteringen är genom att se till att den är “schyst”.

För att genomföra en jämställd rekryteringsprocess behöver man göra ett grundläggande arbete både före, under och efter rekryteringen.

Så gör du

Under året bjuder Attraktionskraft Värmland in till en utbildning om hur en jämställd rekryteringsprocess kan se ut. Utbildningen ger smarta och värdefulla tips på hur en rekryteringsprocess görs inkluderande och jämställd. Den innehåller även praktiska övningar med fiktiva företag.

Utbildningen hållas av Lena Witting, HR-konsult på Region Värmland och Louise Torevik, projektledare inom kompetensförsörjning och social hållbarhet på näringslivsklustret IUC/Stål & Verkstad.

Kostnadsfri utbildning

Utbildningen är kostnadsfri. För att utbildningen ska bli av krävs minst 6 anmälda.

19/9 13.00–16.30 Regionens Hus, Karlstad

Anmäl dig här

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?