Till startsidan

Seminarieserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer

Vill du hjälpa din organisation att stå i framkant och leda utveckling? Då är du är varmt välkommen att delta i Attraktionskraft Värmlands kostnadsfria mötesserie. Seminarierna ger dig kunskap och verktyg att arbeta med olika frågor, till exempel kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer som främjar en schyst arbetsplats.

Frukostseminarium om Schyst och breddad rekrytering

Under seminariet kommer vi få reda på hur man kan tänka och göra för att lyckas med en schyst och diskrimineringsfri rekrytering som når ut till fler sökande när du är på jakt efter ny kompetens.

Vi bjuder på konkreta tips för hur du kan bredda din rekrytering och nå målgrupper som du idag inte når med traditionellt innehåll i platsannonser eller via era kanaler.

Föreläsare: Lena Witting, projektledare och HR-konsult på Region Värmland och Louise Torevik, projektledare inom kompetensförsörjning och social hållbarhet på IUC Stål & verkstad.

När: Fredag 8 mars. Digitalt kl. 7.45-8.30, fysiskt deltagande kl. 7.30–9.00 med frukostfika och nätverkande diskussioner.

Hur: Seminariet är kostnadsfritt. Anmälan görs senast 7 mars.

Var: Karlstad Innovation Park, mötesrum T-lab på plan 3 alternativt digitalt deltagande.

Anmäl dig här

Detta är det femte tillfället i seminarieserien om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer som anordnas inom ramen för satsningen Attraktionskraft Värmland.

Preliminära frukostseminarier under 2024

  • 19 april – Schyst 2.0
  • 17 maj – machokulturer
  • 13 september – föräldraledighet och vab
  • 25 oktober – jämställdhet i välfärden

Om Attraktionskraft Värmland

Attraktionskraft Värmland är en fyraårig satsning för att stärka den framtida kompetensförsörjningen. Projektet drivs av Region Värmland tillsammans med Paper Province, Compare och IUC/Stål & Verkstad.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?