Till startsidan
Till startsidan

Ställ ut under konferensen suicidprevention i Värmland – manlighet och suicid

Vill du bidra till inspiration under konferensen Suicidprevention i Värmland – manlighet och suicid? Var med och ställ ut och berätta om din organisations verksamhet.

Konferensen erbjuder tid för nätverkande vilket ger dig möjlighet att knyta nya kontakter och att själv få ökad kunskap inom området suicidprevention.

För vem?

Du som ställer ut är en organisation, myndighet eller ideell förening som på något sätt arbetar för att minska psykisk ohälsa, självmordsförsök och fullbordade självmord eller stöttar efterlevande.

Konferensen

Konferensen är på Karlstad CCC torsdag 10 september klockan 9–16. Mer information om konferensen finns här. (länk)

Utställningen är på plan 3, i anslutning till konferenslokalen och utrymmet för fika och nätverkande.

Ditt bord är märkt med din organisations namn. Du ska ha ställt upp ditt material senast klockan 8, då incheckningen börjar. Plockar bort materialet gör du efter klockan 15:15. Ditt bord bör vara bemannat under varje paus så att du kan lämna information till alla intresserade.

Kostnad

En utställningsplats kostar 2 000 kr, exklusive moms. Då ingår:

  • Ett bord på 120 x 45 cm.
  • En stol.
  • Deltagande i konferensen för 2 personer (inklusive fika och lunch). Om ni är fler än 2 anmäler de sig till konferensen separat.

Om du vill ha mer utrustning än det bord som ingår i utställningsavgiften kan du beställa det från Karlstad CCC. Kontaktuppgifter får du efter att du anmält dig till utställningen.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 10 juni.

Eftersom vi har begränsat med utställningsyta och vill ha utställare som så bra som möjligt passar för temat Manlighet och suicid är det inte först till kvarn som gäller. Alla är välkomna att anmäla sig och vi väljer vilka som kommer att delta som utställare. Senast 11 juni får du besked om du och din organisation kommer med eller inte.

Här anmäler du dig 

Mer information

Har du frågor om utställningen kan du kontakta:
Steffen Olsen
Utställningsansvarig
Telefon: 0730-55 57 62
steffenolsen@live.se

Konferens 2020
Program
Anmälan
Övrig information

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Kontakta Region Värmland

För dig som är patient

Hitta på webbplatsen

Region Värmlands webbplats